fbpx

Social media uitbesteden

Social Media Uitbesteden

Je bent tot de conclusie gekomen dat je niet achter kan blijven en ook aanwezig moet zijn op de verschillende social media kanalen of je hebt het geprobeerd, maar het kost toch wel veel tijd! Dan is social media uitbesteding de oplossing.

Wij zorgen (in samenwerking met jou) dat de social media kanalen up-to-date zijn, mooi in stijl van jouw bedrijf en het bereik wordt vergroot.

Stap 1: Strategie

We plannen een afspraak om de strategie te bepalen. Wat willen we bereiken met social media? Welk doel stellen we onszelf? Wat voor berichten gaan we plaatsen? Wie wordt waar verantwoordelijk voor?

Stap 3: Webcare?

Het kan voorkomen dat online volgers reageren of een berichtje sturen. Deze kunnen wij bijhouden of door jullie zelf beantwoord worden. We zorgen voor een zo snel mogelijke reactie. Wanneer je aan het werk bent is het lastig hier op te letten. In afstemming worden hier afspraken over gemaakt.

Stap 2: Berichten verzamelen

Om de social media kanalen te vullen hebben we input nodig. In samenwerking met jou schrijven we een X aantal berichten in een contentkalender. Na akkoord plaatsen wij deze online.

Stap 4: Analyse

Wij zorgen dat er een rapportage wordt gemaakt van de social media kanalen. Hoe is het nu gegaan? Welke berichten deden het best? En welke het minst? Zo kan de strategie aangescherpt worden en na de analyse weer verder gewerkt worden. Dan zorgen we op deze manier voor een optimaal resultaat.

Naast de pakketten, kan je mij ook inhuren per uur.

Neem vrijblijvend contact op om mijn tarievenkaart te ontvangen. 

TARIEVEN ONTVANGEN

Wat zijn de kosten van social media uitbesteden?

De kosten van de social media uitbesteding hebben wij in pakketten gegoten. Zit het pakket er voor jou niet bij? Dan maken wij voor jou een op maat pakket. Neem contact op om meer informatie te ontvangen over deze tarieven en pakketten.

Wij vinden het belangrijk dat we het samen tot een succes maken! 

Contact

Zwolle

Assendorperstraat 29, 8012 DE Zwolle

+31 6 81 03 09 09 

romee@comfetti.nl

Neem contact op

Stuur een berichtje 

Scroll Up